Over ons

Jouw partner in het vergroenen van jouw huis.

Welkom bij Huisvergroenen, waar we duurzaamheid en innovatie omarmen en samenbrengen! Gelegen in het bruisende Zuid-Holland, zijn wij een jong en gedreven bedrijf met een diepgewortelde passie voor het leveren van hoogwaardige groene oplossingen. Bij ons draait alles om het creëren van een duurzame toekomst voor iedereen.

Ons assortiment omvat een scala aan toegankelijke groene producten, waaronder zonnepanelen, airconditioners en HR++ isolatieglas. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om niet alleen kwaliteit te garanderen, maar ook om bij te dragen aan een schonere en groenere wereld. Of je nu op zoek bent naar manieren om je energieverbruik te verminderen, je huis comfortabeler te maken of simpelweg je ecologische voetafdruk te verkleinen – wij hebben de oplossingen voor jou.

Bij Huisvergroenen geloven we in het belang van toegankelijkheid als het gaat om duurzaamheid. Daarom streven we ernaar om onze producten en diensten voor iedereen beschikbaar te maken, ongeacht budget of woonsituatie. Met een team van toegewijde experts staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van je vergroeningsreis

Samen met jou willen we de wereld een stukje groener maken. Of je nu interesse hebt in het installeren van zonnepanelen op je dak, het upgraden van je isolatie of het verbeteren van je binnenklimaat met een energiezuinige airco – wij zijn er om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij bij Huisvergroenen kunnen bijdragen aan jouw duurzame en groene levensstijl.

Stel je vragen aan onze experts

Geen zorgen de experts van Huisvergroenen staan voor je klaar!